Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ale deska jest przeciez oklejona i bedzie pewnie czarna zielone jest tyko tak gdzie sa wszystkie zegary i jak to chyba we wszystkich suprach jest ze to miejsce gdzie sa wszystkie zagry sjest pod kolor nadowzia ale moge sie mylic??

Napisano

myeti, kalki i ich ułożenie to już kwestia gustu - bedu nie robi żadnej kopii auta więc moga być w każdym mejscu

Napisano

Mogłeś jeszcze użyć preparatów tamiyowskich do kalek (setter, softer) by kalki lepiej się ułożyły i nie tworzyły efektu "grubych naklejek" np przedni znaczek Toyoty (bądź za słabo były nawodnione).

Napisano

Za gustowne te wstawki zielonego nie śa ... Fotele i kanapa mają ładne kolorki ale krzywe linie .

Napisano

Ja bym radził te fotele jeszcze wziąć na warsztat... usunąć szwy po formie... a po pomalowaniu zrobić im cieniowanie... albo... jeżeli masz siły i możliwość (aerograf) to najpierw psiknij ciemnym brązem w miejscach, które są nisko (wszystkie zakamarki i inne "wgłębione" miejsca), a potem na to maluj docelowym kolorem. Dzięki temu dostaniesz w tych miejscach ciemniejszy odcień.

Pozdrawiam

Mors

Napisano

a więc UP supry

felgi pomalowane bezbarwnym a kalki wcześniej poprawione tym płynem do zmiękczania kalkomanii

244bw22ks74xg3olzd4_thumb.jpg

nzwdm6mzsg63yotkmly_thumb.jpg

zabrakło mi sprayu do pomalowania pokrywy zaworów od supry co ja mam teraz zrobić :/

auz5geevc200d2f5pw_thumb.jpg

komora silnika

ytpyt8i18kowwv05qh6i_thumb.jpg

Napisano
zabrakło mi sprayu do pomalowania pokrywy zaworów od supry co ja mam teraz zrobić :/

yyy...kupić nowy spray w tym samym kolorze

Pozdrawiam

Napisano

Skoro autko "tjuningowane" to ja również proponuję carbon

Pozdrawiam

Mors