kuba2507 Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 ale deska jest przeciez oklejona i bedzie pewnie czarna zielone jest tyko tak gdzie sa wszystkie zegary i jak to chyba we wszystkich suprach jest ze to miejsce gdzie sa wszystkie zagry sjest pod kolor nadowzia ale moge sie mylic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Dodam jeszcze, że kalki "listy płac" wymagają poprawy (są przekrzywione i powinny być wyżej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 myeti, kalki i ich ułożenie to już kwestia gustu - bedu nie robi żadnej kopii auta więc moga być w każdym mejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Mogłeś jeszcze użyć preparatów tamiyowskich do kalek (setter, softer) by kalki lepiej się ułożyły i nie tworzyły efektu "grubych naklejek" np przedni znaczek Toyoty (bądź za słabo były nawodnione). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 up fotele jeszcze nie są jeszcze przyklejone a deska jest już poprawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Nie podobają mi się te zielone nawiewy - wygląda jak "wieś tjuning" a fotele jakoś dziwnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Za gustowne te wstawki zielonego nie śa ... Fotele i kanapa mają ładne kolorki ale krzywe linie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 22 Czerwca 2009 Share Napisano 22 Czerwca 2009 Z brzegów foteli nie usunąłeś nadlewek po formach i dziko to wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 22 Czerwca 2009 Share Napisano 22 Czerwca 2009 Ja bym radził te fotele jeszcze wziąć na warsztat... usunąć szwy po formie... a po pomalowaniu zrobić im cieniowanie... albo... jeżeli masz siły i możliwość (aerograf) to najpierw psiknij ciemnym brązem w miejscach, które są nisko (wszystkie zakamarki i inne "wgłębione" miejsca), a potem na to maluj docelowym kolorem. Dzięki temu dostaniesz w tych miejscach ciemniejszy odcień. Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2009 a więc UP supry felgi pomalowane bezbarwnym a kalki wcześniej poprawione tym płynem do zmiękczania kalkomanii zabrakło mi sprayu do pomalowania pokrywy zaworów od supry co ja mam teraz zrobić :/ komora silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 zabrakło mi sprayu do pomalowania pokrywy zaworów od supry co ja mam teraz zrobić :/ yyy...kupić nowy spray w tym samym kolorze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2009 albo dać tą pokryw zaworów w carbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Skoro autko "tjuningowane" to ja również proponuję carbon Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Albo czerwoną i czerwone dodatki w silniku np. gumowe łączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi