Kuba Galicki Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Model to Eduard 1/48 weekend edition. Ma on być prezentem dla mojej mamy z okazji 40 urodzin. Kolor góry kadłuba miał być malinowy, ale nie mogłem nic lepszego dobrać. "Wing-art" mojej roboty podobnie jak serduszka na stateczniku pionowym. Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Ciekawa aranżacja. Coraz więcej takich "okazjonalnych" modeli zaczyna pojawiać się na naszym forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Śliczny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Model fajny a i okazja niebywała mamie na pewno się spodoba, szczególnie ładnie wyszedł Ci kwiatek na skrzydle. Ale kolego popełniłeś niewybaczalnego babola- jak powszechnie wiadomo kobiety nie lubią ani rozmawiać o swoim wieku, ani tym bardziej gdy ktoś o nim im przypomina. A tu, no cóż o ile się nie mylę wszyscy poznaliśmy wiek Twojej rodzicielki- ale to tylko tak coby weselej było Odwaliłeś kawał dobrej roboty z Jak- iem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi