blitz249 Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Przedstawiam moją najświeższą pracę, z której jestem (jak na moje dotychczasowe osiągnięcia) bardzo zadowolony. Model to oczywiście pewnie doskonale Wam znany z nieciekawych gąsienic Italeri wznowienie ESCi. Pojazd ma słuzyć do batalii w realiach II Wojny Światowej w systemie bitewnym O:WWII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 model ok. natomiast mógłbyś przestać epatować nazistowską propagandą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2009 Dobrze. Może to przez to nikt nie chce mnie oceniać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 A o jaką propagandę chodzi bo model to chyba rosyjski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2009 o mój awatar poprzedni. koniec offtopu. bardzo proszę o komentarz, ale modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Trochę jednolity i brak modulacji koloru.Można też trochę przetrzeć krawędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Strasznie się świeci przydało by się go troszke zmatowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 9 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2009 Po zdjęciach przyznaję rację, ale w rzeczywistości tak nie jest. Zdjęcia robiłem około godziny 11 przy mocnym słońcu i efekt jest jaki jest. Wracając do świecenia: model ma na sobie warstwę patyny od Vallejo (Brązowa) i tak jak napisałem w rzeczywistości jest całkowicie matowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 Gratuluję decyzji. model potraktowałbym pigmentami lub suchymi pastelami, później gąsienice przetarł ołówkeim. pomysl o paru plamach od ropy i będzie dobrze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi