Krzysztof Salwiczek Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Witam, Zgodnie z obietnicą wstawiam in-box zestawu Hasegawy M.S.406 "Polish Air Force": Mam nadzieję, że uda się z tego zestawu zbudową ładnego polonika. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Warto dokupić kalki Techmodu,te z zestawu są bardzo ubogie. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2009 No, pomyślę o tym. Jak również o zakupie jakiejś blaszki (jeśli jest). Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Blachy znajdziesz u EDUARDA nr.katalogowy 72-163.(wnętrze kabiny,klapy). Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Wg katalogu Eduarda Polska masz do Ms406 Hasy zoom SS143, blachę 72163, maskę do kabiny XS076, ponadto żywiczny kokpit plus kabinkę vacu Pavli PVC72045. Czuwaj ! Edytorial - aleśmy się z pomocą rzucili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2009 No, dzięki Panowie . Będzie to mój trzeci w życiu samolot w 1/72 i chciałbym już spróbować coś tam zwaloryzować. A że zestawowy kokpit wygląda nader skromnie więc może się skuszę i coś dołożę. Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 Kalki Techmodu mają pięknie odwzorowaną błękitną barwę, ta tutaj, podobnie jak biała, nie bardzo odpowiada pierwowzorowi. A taka porządna i droga firma! Przy okazji, mam model Smeru/Hellera, czy jest dużo gorszy od Hasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi