Krzysztof Salwiczek Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Witam, Zgodnie z obietnicą wstawiam in-box zestawu Hasegawy M.S.406 "Polish Air Force": Mam nadzieję, że uda się z tego zestawu zbudową ładnego polonika. Krzysiek Cytuj
KRYSTEK Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Warto dokupić kalki Techmodu,te z zestawu są bardzo ubogie. Krystek. Cytuj
Krzysztof Salwiczek Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Napisano 8 Czerwca 2009 No, pomyślę o tym. Jak również o zakupie jakiejś blaszki (jeśli jest). Krzysiek Cytuj
KRYSTEK Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Blachy znajdziesz u EDUARDA nr.katalogowy 72-163.(wnętrze kabiny,klapy). Krystek. Cytuj
LordDisneyland Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Wg katalogu Eduarda Polska masz do Ms406 Hasy zoom SS143, blachę 72163, maskę do kabiny XS076, ponadto żywiczny kokpit plus kabinkę vacu Pavli PVC72045. Czuwaj ! Edytorial - aleśmy się z pomocą rzucili Cytuj
Krzysztof Salwiczek Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Napisano 8 Czerwca 2009 No, dzięki Panowie . Będzie to mój trzeci w życiu samolot w 1/72 i chciałbym już spróbować coś tam zwaloryzować. A że zestawowy kokpit wygląda nader skromnie więc może się skuszę i coś dołożę. Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj
sobiemir Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 Kalki Techmodu mają pięknie odwzorowaną błękitną barwę, ta tutaj, podobnie jak biała, nie bardzo odpowiada pierwowzorowi. A taka porządna i droga firma! Przy okazji, mam model Smeru/Hellera, czy jest dużo gorszy od Hasy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi