reggy Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Tak sobie myślę, że od tego modelu polubię halftracki... Warsztacik pobieżny tutaj się skrył: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=12786&start=0 Z tego zdjęcia jestem zadowolony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Model wzorowy pod względem wykonania. Jedynie do czego moge się przyczepić to kalkomania a mianowicie numer taktyczny na przynajmniej jednej burcie pojazdu jest chyba krzywo nałożony. Może się czepiam odnośnie tej kalkomani ale to ona chyba jedynie psuje troszeczke efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2009 Dziękuję za komentarz Faktycznie, piątka zjechała mi w dół przy dociskaniu kalkomanii i przegapiłem to. A tak przy okazji - nowe modele Dragona mają super kalki - idealnie siadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Z tego zdjęcia jestem zadowolony A ja z każdego. Świetne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 No, i kolejny, który się nie świeci :] Ekstra wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Sky Walker Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Reggy wykonałeś kawał dobrej roboty!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2009 A ja z każdego. Heh, dzięki:) To chyba wszystko, co uda mi się wycisnąć w kwestii zdjęć z dwóch żarówek żarowych 60W zakrytych jedną warstwą chusteczki higienicznej z Biedronki. Kiedyś odłożę na jakieś lepsze No, i kolejny, który się nie świeci Po washu zalakierowałem go tylko satyną Vallejo. Potem na to poszły pigmenty, a te z kolei obficie spryskałem Pigment Fixerem od Miga. Ważne, żeby szybko suszyć fixer suszarką, bo inaczej powstają miejsca o niejednorodnym połysku w kształcie plam. Jeszcze raz dziękuję za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi