skala72 Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Jeszcze dzisiaj zamieszczę tutaj zdjęcia samochodu pancernego FAI, którego karoseria znajduje się w Podlaskim Oddziale Straży Granicznej. Chciałem tu, wstępnie i to bardzo gorąco podziękować kadrze oficerskiej, która mile nas przyjęła i zezwoliła na wejście na teren strażnicy i wykonać zdjęcia samochodu jak i wieży od BA-10, która również znajduje się na terenie jednostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Wróciłem z Białegostoku i tak jak pisałem, zamieszczam zdjęcia lekkiego samochodu pancernego FAI. FAI z Białegostoku jest często mylony z innym radzieckim samochodem pancernym BA-20, który na pierwszy rzut oka jest bardzo podobny. Model znajduje się w jednostce Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej w Białymstoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi