dweler Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 no elegancko go przytyrales,pasowal by do barwy forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Cześć. Nie śledziłem od początku i przejrzałem połepkowo ale bardzo fajny model zrobiłeś. Nie mam dość wiedzy o czwórkach (dawno temu jedną z pudła skleiłem tylko) więc o detalach się nie wypowiadam. Dobrze, że z Edków zrezygnowałeś :-) Tamyia to świetna firma. Ceny Dragonów zaczynają zwlać z nóg... mimo, że ciągle coś nowego produkują. Malowanie bradzo przyjemne. Szkoda tylko, że nie ma błotka żadnego bo to zima chyba ma być prawda? No chyba, że jeszcze coś zamierzasz w tym kierunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Nie wiem czemu ale uwielbiam białe kamuflaże ładnie wyszło tylko ja osobiście bym trochę porysował boczne płyty co za tym idzie pozdrapywał miejscami biały bo za ładnie tam jest, a one były chyba najbardziej narażone na obicia (tak mi się zdaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 Witam! Dziękuje kolegom za pozytywne opinie i rady. Wrzucam dwie fotki ukończonego modelu, a reszta w galerii. Pzdr Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi