Łukasz S. Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Maletak dobrze Ci się wydaje. Przedni zderzak został nieco przerobiony, wszystko jest pokazane na pierwszej stronie tematu Zostało mi jeszcze tylko co nieco przeszlifować i będzie gotowy do podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Faktycznie umknęło mi to wcześniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam Ech, sporo czasu, minęło... Dziś niestety relacja słowna, czekam aż baterie do aparatu się naładują (8 sztuk) i wszystkie padnięte... skleroza Podziałałem przy tylnym zawieszeniu, jest sklejone, brakuje tylko hamulców i opon. Rura wydechowa, przeszła mały face lifting, kilka paprochów się przyklajstrowało i szlifowanie i na nowo pomalowałem. Działam przy przednim zawieszeniu, składam amortyzatory i resztę podzespołów. Co do wnętrza chwilowy zastój, brakuje na rynku odpowiednich słuchawek coby mogły udawać głośniki ciągle szukam... Silnik czeka kilka drobnych (może) poprawek. Chyba na dziś tyle, po naładowaniu się baterii zaraz wrzucę foty z warsztatu. Pozdro Łukasz S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 No ciekaw jestem jak Ci idzie, zbieg okoliczności, od 3 dni robię swoją suprę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Łukasz S. to czekam na fotki, ja w swoim RX muszę złożyć teraz zawieszenie, Koksik a może tak założysz swój temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 21 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2009 A nic nie szkodzi, że zapodał swoje foty, przynajmniej jest urozmaicenie, między suprami Dobra, czas na foty, zawieszenia: Muszę wykonać jeszcze kilka małych poprawek malarskich. Układ wydechowy, przymocowany na chwile, bo wystąpiły małe problemy... Psiknąłem chromem motipa, na to bezbarwny (również motipa) i wyszła mieszanka srebrno-szara Ha, przód, ostatni czasy doprowadził mnie do szaleństwa Upierdliwa materia, jeszcze sporo muszę wydłubać, aby wszystko przylegało do siebie... Na koniec, poglądowa fotka. Przedstawiająca wyjściowy (mam nadzieję) kolorek Supry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Uuu , zbyt spokojny i ugrzeczniony kolorek, moim zdaniem nie pasuje tutaj . Łukasz S. ja po prostu jestem ciekaw Supry Koksika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Łukasz zapamiętaj - nigdy nie kładź bezbarwnego na chrom bo właśnie taki kolor ci wyjdzie. Chrom zazwyczaj zawiera już w sobie lakier, a dodatkowy wchodzi w reakcje i wychodzi to co masz :P Fliper może z lenistwa mi się nie chce, prowadzę wątek na zagranicznym forum, ale galerie na pewno tu zamieszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi