Skocz do zawartości

Suzuki GSX750 (prawie) Police Bike

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie!!

Dostałem od znajomego model, który sobie umył i chciał go od nowa zrobić, ale sił/czasu/chęci (niepotrzebne skreślić) zabrakło. Model miał wylądować w śmieciach, ale w końcu wylądował u mnie na warsztacie

tam-14020.jpg

Nie chciałem robić motoru policyjnego z niego, a że miał fajne kufry z boku to postanowiłem, że będzie to "oldmobil turystyk".

Miał być malowany Gunze Clear Red z podkładem aluminium, ale farba mi dwa razy zareagowała i znowu wyszło na malowanie samochodówką Nie jestem do końca zadowolony z odcienia, bo na fotkach wpada w róż, ale zapewniam, że jest to czerwony.

PICT2772.jpg

PICT2767.jpg

PICT2765.jpg

PICT2766.jpg

PICT2768.jpg

PICT2771.jpg

PICT2778.jpg

PICT2779.jpg

PICT2785.jpg

PICT2787.jpg

Bez szaleństw... miało być szybko, bezboleśnie i "na półkę"...

Miłego oglądactwa

Pozdrawiam

mors

Napisano

A gdzie podziały się kalki??

Napisano
A gdzie podziały się kalki??

Kalki zjadł kret... jak już pisałem dostałem ten model i uratowałem go przed śmietnikiem... kalek nie dostałem bo zmyto jest razem z farbą niestety... tak więc mam ładny model na półkę

Pozdrawiam

Mors

Napisano
tak więc mam ładny model na półkę

Nie zaprzeczam Kawał porządnego motoru . Zero zastrzeżeń .

Pozdrawiam.

Napisano
Fajnie przypalony kolektor...

Ostro trenuję z "cieniami do powiek zestaw D" Jestem bardzo mile zaskoczony tym jaki efekt da się nimi zrobić

Pozdrawiam

Mors

Napisano

Hmm różowo wyszedł ale wierze na słowo że jest czerwony , pomijając fotki z warsztatu. Model ogólnie ładny ale troszku łysawy, szkodą że jest trudność z kupnem kalek, od razu zostałby ożywiony, jedyny minus to jest owiewka, nie współgra z resztą motocykla, ale to tylko moje zdanie. Reasumując łądny modelik, z ładnym cieniowaniem ale tragicznym wydechem [jego konstrukcja]. Pozdrawiam.