cloner16 Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Ten zaniedbany, wybrakowany, zniszczony model a raczej tylko kadłub, wieżyczka zaginęła w akcji znalazłam dzisiaj za szafą. Sentyment mam do niego , stary modelik , kupiłem go jak zaczynałem kleić , to był mój pierwszy czołg ale potem o nim zapomniałem i wziąłem się za figurki-to nie było wcale tak dawno. Szkoda mi go było więc... W RZECZYWISTOŚI TO WYGLĄDAŁO ZNACZNIE GORZEJ OK , to wpadłem na pomysł aby zrobić jakiegoś tanka z warhammer'a. Pomysł się zmienił i zacząłem robić coś bardziej realistycznego. Wykorzystałem części z King Tigra które zostały i trochę z resztek z tej IV. Trochę podłubałem i doszedłem do czegoś takiego. Tak . tak wiem , ta lufa nie może się ruszać Mam zamiar zrobić coś w stulu altylerii okrętowej. Teraz narodził się pomysł zrobienia 2 luf po lewej i prawej stronie na błotnikach King Tigra, niestety nic nie wyszło, lufy ni mogłem oderwać. WIĘC: JAK KLEIMY TO Z GŁOWĄ!!!(nie tak jak ja ) NIE LEJEMY KLEJU !!! Wracając do modelu Jak widzicie uciąłem lufę. Wracam do początkowego planu. Zrobię większą. Wypatroszyłem flamastra!!! TO CO TYGRYSKI LUBIĄ NAJBARDZIEJ!!!! To tyle, jeszcze baaaaaaaaaaaaardzo dużo roboty przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Z racji tego, że tej nocy w ogóle nie spałem, bo już się nie opłaca i moich gustów uważam, że model prezentuje się bardzo ciekawie, bo widać po nim, że z niczego można zrobić coś na prawdę dobrego. Jak na razie prace nad modelem idą w dobrą stronę, trzymaj tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Hehehe ale hybryda Oglądam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Dzieki cloner16 teraz już nie będę kupował metalowych luf będę robił je z flamastrów i ołówków Brawo za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Dobre To jest artyleria samobieżna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2009 To jest artyleria samobieżna? Właściwie miało to być coś bardziej realistycznego ale nie wyszło. W planie jest Niemiec w hełmie niemieckim ze szpicem oraz orzeł na całej długości ekranów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2009 proszę moderatora o skasowanie tego postu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2009 Na razie tak to wygląda, w miejscach gdzie jest za dużo mankamentów przykleję gąski. P.S. Właśnie tak patrzę i kiepsko to wygląda na zdjęciach. w rzeczywistości nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 niezly ulepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Jarzmo lufy trochę dziwne.. ale to SF P.S.: Hamulec wylotowy na dachu wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2009 Dzięki! Jak tylko w piwnicy znowu zawita porządek to zabieram się do malowania, podkład biały i czarne paski czyli persh[...](ach ta skleroza). Potem pactrami piaskowy i na razie nie wiem co dalej. Macie jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Preshading Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi