zbiegu Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Witam, oto kolejna moja fotorelacja z pokazów tym razem Biggin Hill pod Londynem, mam nadzieje że się spodoba. PS. Niektórzy mieli lepsze miejsca do ogladania od reszty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 zbiegu fantastyczna fotka dwóch mijających Red Arrowów. Wywołaj i wstaw w ramkę, bo jest naprawdę świetne. No i polski Spit. Super. Mam malą prośbę - jesli wiesz o jakiś imprezach w Londynie lub innył łatwo dostępnych okolicach, to wrzucaj info na forum lub PW bo z chęciął bym się wybrał na taką imprezkę, a z Irlandii daleko nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Po raz kolejny kawał dobrej roboty, zbiegu! Te mijające się Hawki - świetne. Czy ten samolot ze szczeną i reklamami mazdy [G-IIDI] to Extra 300? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2009 Po raz kolejny kawał dobrej roboty, zbiegu! Te mijające się Hawki - świetne. Czy ten samolot ze szczeną i reklamami mazdy [G-IIDI] to Extra 300? Tak to Extra 300 co do imprez to za 3 tygodnie jest Royal International Air Tattoo (oczywiście będe na niej) dokładnie to 18 i 19 sierpnia a tutaj test spis wszystkich imprez na których warto być w tym roku w Anglii: http://www.airshows.org.uk/airshows.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Dzięki za linka. Może do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2009 Dzięki za linka. Może do zobaczenia tylko daj znać gdzie będziesz i możemy sie spotkać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi