SlawiekD Napisano 7 Września 2009 Autor Share Napisano 7 Września 2009 JBZ, już późno poprawiać... Gdyby trochę przedtem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 13 Września 2009 Autor Share Napisano 13 Września 2009 Niewielka kontynuacja pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 No jak dotąd baardzo mi się podobało, to teraz już mniej. Za mocny wash moim zdaniem i trochę te odpryski czy cokolwiek to miało być... nie wiem, dziwnie to wygląda. Ale pamiętaj, że to tylko moje zdanie pzdr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 17 Września 2009 Autor Share Napisano 17 Września 2009 jachud3, bardzo dziękuję! Niewielka odnowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Pięknie Ci te kabelki wyszły. ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 No Comment Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 No, teraz to już wszystko gra pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 19 Września 2009 Autor Share Napisano 19 Września 2009 Praca trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Czy to będzie świecić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 19 Września 2009 Autor Share Napisano 19 Września 2009 Kermit, detale są przejrzyste z zestawu Hasegawa i lakier kolorowy Tamiya... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Kermit, detale są przejrzyste z zestawu Hasegawa i lakier kolorowy Tamiya...Wyglądało to jak jakiś LED... Ok, patrzę dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Cud, miód P-40 Nie długo koniec prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 No, teraz mój P-40 to uciekł daleeeeeeeeeeeeeko :P Brawo pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 20 Września 2009 Autor Share Napisano 20 Września 2009 Nie długo koniec prawda? , prawie już nastał! Pierwsze zdjęcia modelu gotówa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Pozwoliłem sobie poprawić linki ponieważ nie widzę zdjęć... P.S. Cudo pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 20 Września 2009 Autor Share Napisano 20 Września 2009 jachud3, dziękuje! Nie znam, dlaczego nie wyszło... Chciał duże foto pokazać, ale... Oto preview: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi