Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Zaczynam nowy warsztat...

Moim nowym modelem będzie P-40N Hasegawa.

11227587.th.jpg

Będę wykorzystywał:

Part S48-139 P-40K,M,N flaps

Eduard 49333 P-40N

Quickboost 48 195 P-40E Warhawk engine

Ultracast 48153 P-40E-N Flared Exhausts

CMK 4155 P-40E undercarriage set

CMK 4156 P-40E control surfaces

decal Eagle Strike 48191 Birds Of Prey (part IV)

Więc, zaczniemy?

56740935.th.jpg

12341303.th.jpg

65130102.th.jpg

67433093.th.jpg

94874624.th.jpg

55334923.th.jpg

Zaczął pracować z silnikiem

48519637.th.jpg

49638261.th.jpg

Kontynuacja idzie...

• Odpowiedzi 90
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

oj Slawiek, Slawiek, ja Ciebie podziwiam! nie dość, że robisz te modele w bardzo szybkim tempie, to z niesamowitą precyzją i doskonałością! Kabina miodzio!

Napisano
nie dość, że robisz te modele w bardzo szybkim tempie, to z niesamowitą precyzją i doskonałością!

I jeszcze dobrze posługuje się naszym językiem

Silnik i kabina - pierwsza klasa

Napisano

Dziękuje, kolegi!

Mi podoba się język polski. Dawno, w końcu 80-čş lata, miał przepisywanie z przyjacielem z Wrocław. On pisał mi po polsku, ja jemu -po rosyjsku.

W te czasy uczyłem się w szkole, byłem pionierem, bez wąsów...

Mój ulubiony model był Yak-1 1:72 od mojego przyjaciela z Polski!

Napisano

Wszystko jak zwykle wspaniałe , ale... pomarudzę Jesteś Sławku pewien, że 'obudowa' wlotów powietrza ma kolor Interior Green, jak wnętrze? Jeśli masz jakieś zdjęcie, to byłoby miło...

Napisano

SlawiekD ja się uczę języka rosyjskiego dopiero od roku i powiem że rosyjski alfabet sprawiał mi trudności, ale się nauczyłem, a od września znów nauka.

Napisano

P-40 to mój ulubiony samolocik, dlatego czekam z wytęsknieniem na kolejne fotki z budowy i oczywiście efekt końcowy. Zapowiada się naprawdę wspaniale, jak zwykle zresztą w Twoim wykonaniu . Wybrałeś już malowanie?

Napisano
jachud3, jest takie foto-

99063071.jpg

Sławku, jakie malowanie wybrałeś? Bo to, co pokazujesz na zdjęciu, wygląda mi na wersję brytyjską (błękitny spód i falowane kamo). Jeśli robisz amerykańca, to ja bym mimo wszystko pomalował na Light Ghost Gray, tak jak spody amerykańskich P-40.

pzdr.

Napisano
Widzę, że jednak wnętrze chłodnic przemalowałeś

Błędy należy przyznawać i poprawiać! Dziękuje za korektę!