Scimitar Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Witam, jest to moja pierwsza praca tutaj więc proszę o łagodny wymiar kary Figurka jest zmodyfikowanym bazyliszkiem z 2 numeru "Księgi Smoków i czegoś tam" (odpiłowałem paskudne nóżki i odciąłem całą figurkę od jednego z fragmentów podstawki), na tle swojego legowiska. Oto rezultaty: [/img][/code][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 (edytowane) jak już ostatnio na żywo mówiłem , bardzo fajna sprawa Obejrzałem tego bazyliszka w gazecie i stwierdziłem że jakiś taki dziwny. Pomalowany i apgrejdowany prezentuje się ciekawie Nie zapytałem tylko o jedno: to złote to co to jest? Edytowane 4 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 To złote to raczej złoto Bazyliszek jak każdy szanujący się smok powinien uzbierać sporo kosztowności których mógłby pilnować. A ewentualny poskromiciel gada staje się automatycznie właścicielem skarbu. Tyle zapamiętałem z bajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Ja myślałem, że to jeziorko lawy. Tak czy siak podoba mi się ta przeróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scimitar Napisano 5 Lipca 2009 Autor Share Napisano 5 Lipca 2009 Dzięki za komentarze No i może trochę zaległego opisu... To złote to rzeczywiście jest (przynajmniej w założeniu :P) złoto, a zielone i czerwone plamy znajdujące się w kilku miejscach dioramki to próba uzyskania poblasku minerałów (podobnie z resztą jak złote ślady na skałkach dookoła skarbu). skały zrobione są z utrwalanej termicznie modeliny pokrytej czarnym podkładem, potem dwukrotnie suchym pędzlem (szary i biały kolor). Całość zrobiona jest na metalowej podstawce "Inpostu" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Mój młodszy brat zaczął zbierać, to czasopismo. Bardzo fajnie przerobiłeś tego smoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi