sermen Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 Mam kilka pytan dot. w miarę nowych modeli czołgów Dragona w 1:35. Np. Pantera z zimmeritem 6384 Tiger 3in1 lub Pz IV D 6265 mają "ruchome" zawieszenie. Czy ono jest rzeczywiscie ruchome czy poprostu mozna koło na stałe przykleic w zgiętej pozycji? Te modele mają w zestawie sporo blaszek czesci fototrawionych, czy opłaca się do nich jeszcze dokupywac zestawy Eduard? Czy te modele są raczej lepsze niż odpowiedniki Tamiya? Cytuj
Seb Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 Co się dzieje ostatnio ? Non stop wypływa temat ruchomego zawieszenia w Panterze i Tygrysie Dragona. Odpowiem po raz któryś tam - tak, to zawieszenie jest w pełni ruchome i działa na identycznej zasadzie jak w oryginale ! Wczesne "czwórki" Dragona mają ruchome zawieszenie, ale już te z serii "Smart Kit" nie mają. Ruchome zawieszenie też ma StuG III Ausf. G Smart Kit. Co do blaszek - wystarczy obejrzeć jeden z wielu in-boxów tych modeli dostępnych w sieci i samemu sobie odpowiedzieć czy ilość blaszek jest wystarczająca. Dla mnie osobiście nie. Te modele są lepsze od Tamiyi. Pzdr Cytuj
sermen Napisano 2 Lipca 2009 Autor Napisano 2 Lipca 2009 Dzieki. To wszystko co chciałem wiedziec. pozdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi