zbiegu Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Witam przedstawiam in-box kolejnego zakupu, tym razem padło na Herculesa: I bebechy: Kilka zbliżeń na szczegóły: I na koniec kalki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Ile dałeś za tego Herka? Ja w dalszych planach mam polskiego E, ale chyba wezmę wyrób Italeri, ponoć jest najlepszy (co nie znaczy że jest idealny)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 2 Lipca 2009 Autor Share Napisano 2 Lipca 2009 Zapłaciłem za niego 10 funciaków na giełdzie modelarskiej, a co do italeri to mnie osobiście te wypukłe linie podziału odstraszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 10 funtów? Czyli około 50-60zł? To ci się udało. Jeśli chodzi o Italerkę fakt ma wypukłe linie (trzeba będzie przeryć), ale podobno lepiej leży w planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Tu można podejrzeć trochę tego z Italeri: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=113348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi