Arnold95 Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 Modelik prawie z pudła, jedynie felgi Spoon zagościły. Model wykonałem w stylu JDM. Zmiany: Lakier żółty Gloss Czarna maska, dach, spoiler Czarne felgi Spoon Kubełki, czarne wnętrze Lampy z czarnymi wkładami Tylne lampy USDM Tablice Rejestracyjne z Japonii Cytuj
Messer Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Szczerze to nie wiem co mam komentować... zamiast fotek jednego modelu mam 3 modele, zdjęcia nie pozwalają na ocenę hondy, bo prawie jej nie widać, dopiero ostatnia fota coś pokazuje. Oglądam galerię mercedesa, potem hondy i widzę te same foty poza ostatnią - tak ciężko zrobić galerię jednej bryki ?! Nie wiem jak inni ale mnie osobiście to wnerwia, że zamiast pokazywać konkretny model ( na co wskazuje temat ), pokazujesz model w grupie, przez co nie sposób go ocenić . Cytuj
Alvaro92 Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Popieram... trochę to denerwujące jest. Weź zrób fotki samej hondy i popraw post, będzie gitarka. Na pewno będzie można więcej powiedzieć o Twoim modelu. Cytuj
Arnold95 Napisano 3 Lipca 2009 Autor Napisano 3 Lipca 2009 No niestety, nie zrobię fotek samej hondy, tak samo mercedesa - modele sprzedane Mogę jedynie fotek Golfa napstrykać Cytuj
Drak Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 i na przyszłość- jak robisz zdjęcia w plenerze to przynajmniej w jakikolwiek sposób ogarnij teren... peta można wykopać, butelkę przesunąć (a najlepiej wyrzucić) i dodatkowo przenieść się do domu i pstrykać na jakiejś podkładce Cytuj
Trojan Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 No niestety, nie zrobię fotek samej hondy, tak samo mercedesa - modele sprzedane To po co ta galeria Piszesz, że z pudła. Ale jakiego? Nie ma co oceniać. Cytuj
myeti Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Zgadzam się, że nie ma co oceniać bo jak dla mnie nie ma fotek przedstawionego modelu... Cytuj
Abu Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 i na przyszłość- jak robisz zdjęcia w plenerze to przynajmniej w jakikolwiek sposób ogarnij teren... peta można wykopać, butelkę przesunąć (a najlepiej wyrzucić) i dodatkowo przenieść się do domu i pstrykać na jakiejś podkładce Racja.. A kropelka? Czy tam super glue? Coś przed zdjęciami odpadło? Czy dopiero je tam kleiłeś? Pozdrawiam.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi