Arnold95 Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Modelik prawie z pudła, jedynie felgi Spoon zagościły. Model wykonałem w stylu JDM. Zmiany: Lakier żółty Gloss Czarna maska, dach, spoiler Czarne felgi Spoon Kubełki, czarne wnętrze Lampy z czarnymi wkładami Tylne lampy USDM Tablice Rejestracyjne z Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Szczerze to nie wiem co mam komentować... zamiast fotek jednego modelu mam 3 modele, zdjęcia nie pozwalają na ocenę hondy, bo prawie jej nie widać, dopiero ostatnia fota coś pokazuje. Oglądam galerię mercedesa, potem hondy i widzę te same foty poza ostatnią - tak ciężko zrobić galerię jednej bryki ?! Nie wiem jak inni ale mnie osobiście to wnerwia, że zamiast pokazywać konkretny model ( na co wskazuje temat ), pokazujesz model w grupie, przez co nie sposób go ocenić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Popieram... trochę to denerwujące jest. Weź zrób fotki samej hondy i popraw post, będzie gitarka. Na pewno będzie można więcej powiedzieć o Twoim modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnold95 Napisano 3 Lipca 2009 Autor Share Napisano 3 Lipca 2009 No niestety, nie zrobię fotek samej hondy, tak samo mercedesa - modele sprzedane Mogę jedynie fotek Golfa napstrykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 i na przyszłość- jak robisz zdjęcia w plenerze to przynajmniej w jakikolwiek sposób ogarnij teren... peta można wykopać, butelkę przesunąć (a najlepiej wyrzucić) i dodatkowo przenieść się do domu i pstrykać na jakiejś podkładce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 No niestety, nie zrobię fotek samej hondy, tak samo mercedesa - modele sprzedane To po co ta galeria Piszesz, że z pudła. Ale jakiego? Nie ma co oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Zgadzam się, że nie ma co oceniać bo jak dla mnie nie ma fotek przedstawionego modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 i na przyszłość- jak robisz zdjęcia w plenerze to przynajmniej w jakikolwiek sposób ogarnij teren... peta można wykopać, butelkę przesunąć (a najlepiej wyrzucić) i dodatkowo przenieść się do domu i pstrykać na jakiejś podkładce Racja.. A kropelka? Czy tam super glue? Coś przed zdjęciami odpadło? Czy dopiero je tam kleiłeś? Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi