Gość Napisano 16 Listopada 2006 Share Napisano 16 Listopada 2006 - Phantomy w wersji rozpoznawczej RF-4 C&E (Hiszpania, Iran i USA - malowania nigdy wczesniej nie wydane) juz w koncowej fazie przygotowan, a, juz w 2007: - Su-22M2/M4 - w tym malowania polskie: "dzik", "kon w galopie" i "tygrysia paszcza" oraz peruwianski "tygrys" - Su-27 S/P (malowania sil powietrznych bylych republik ZSRR) - F-16C ( w tym polskie z pelnym "stencillingiem") -Su-24M (do nowego Trumpetera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 16 Listopada 2006 Share Napisano 16 Listopada 2006 Arkady72 Te iranskie Phantomy to bedzie IIAF czy IRIAF - moze oba ? Pisza cos na ten temat ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Listopada 2006 Share Napisano 16 Listopada 2006 Tego niestety nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 16 Listopada 2006 Share Napisano 16 Listopada 2006 Jakie skale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Listopada 2006 Share Napisano 16 Listopada 2006 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 16 Listopada 2006 Share Napisano 16 Listopada 2006 1:48 Nieprawda !!!!!! kalki są do obu skal (bez SU-24, które będą powiększonym zestwem 1/72) zestawu na F-16 nie bedzie w tym roku, zresztą ma być F-4 w malowaniach okazyjnych i F-104. Kalka na RF-y moąe będzie w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Listopada 2006 Share Napisano 16 Listopada 2006 mirage3 napisał: Nieprawda !!!!!! kalki są do obu skal Wg Ciebie skala 1:48 to nie jest skala 1:48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 16 Listopada 2006 Share Napisano 16 Listopada 2006 mirage3 napisał:Nieprawda !!!!!! kalki są do obu skal Wg Ciebie skala 1:48 to nie jest skala 1:48? Na pytanie jakie skale odpowiedziałeś tylko 1/48 co nie jest do końca prawdą, napisałeś to tak jakby tylko w tej skali były zestawy. Więc czego się czepasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Listopada 2006 Share Napisano 16 Listopada 2006 Powiedzmy sobie szczerze kto kogo się czepia ?. Zarzuciłeś mi "nieprawdę" i to w sumie bezpodstawnie... Napisałem, że w 1:48 bo taka miałem wiedzę. Nikt nie jest doskonały. Sam potem zresztą przyznałeś, że te kalki będą TEŻ w skali 1:48. To forum chyba nie jest od tego, żeby się kłocic o takie drobiazgi ? Wystarczyło dodac, że kalki są też tradycyjnie w obu skalach ( jeśli się nie mylę wszystkie kalki HDL są w obu skalach? ) a nie krzyczec: Nieprawda !!!!!! Więc możemy dajmy już temu spokój bo dyskusja robi się żenująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi