gizmo1986 Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Witam, moze by można pokazac tu w skrocie jak sie skleja model, wiem że to glupie i że wszyscy to wiedzą(chyba) ale mi chodzi poprostu o pokazanie jak wykonac różne techniki malowania, itd itp. rozumiecie o co mi chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Ja rozumiem ale przecież taką instrukcją jest relacja z budowy w poszczególnych tematach :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gizmo1986 Posted November 19, 2006 Author Share Posted November 19, 2006 Ja rozumiem ale przecież taką instrukcją jest relacja z budowy w poszczególnych tematach :|wiem, ale hmmm mi chodzi o opis stosowanych technik, bo ze zdjecia duzo sie nieda dowiedziec, mozna sie tylko domyslac jak cos zostal ozrobione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek330 Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Wystarczy czytać realację, zdjęcia są po to żeby miec jakieś porównania do czego sie dąży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts