gizmo1986 Napisano 19 Listopada 2006 Share Napisano 19 Listopada 2006 Witam, moze by można pokazac tu w skrocie jak sie skleja model, wiem że to glupie i że wszyscy to wiedzą(chyba) ale mi chodzi poprostu o pokazanie jak wykonac różne techniki malowania, itd itp. rozumiecie o co mi chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 19 Listopada 2006 Share Napisano 19 Listopada 2006 Ja rozumiem ale przecież taką instrukcją jest relacja z budowy w poszczególnych tematach :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 19 Listopada 2006 Autor Share Napisano 19 Listopada 2006 Ja rozumiem ale przecież taką instrukcją jest relacja z budowy w poszczególnych tematach :|wiem, ale hmmm mi chodzi o opis stosowanych technik, bo ze zdjecia duzo sie nieda dowiedziec, mozna sie tylko domyslac jak cos zostal ozrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 19 Listopada 2006 Share Napisano 19 Listopada 2006 Wystarczy czytać realację, zdjęcia są po to żeby miec jakieś porównania do czego sie dąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi