BEDU Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Witam chce wam pokazać moją TOYOTA SUPRA z firmy TAMIYA w skali 1/24 nad którym pracowałem przez dwa miesiące i właśnie zakończyłem nad nią prace. lista zmian: - carbonowy spoiler - opony firmy BRIDGESTONE - dodatkowe naklejki na karoserii - czarna maska - zielony kolor karoserii - nowa rura wydechowa - pobrudzone podwozie - deska rozdzielcza pod kolor karoserii - fotele w kolorze bezowym - czarna dokładka przedniego zderzaka - czarne lusterka - rejestracje z numerami z Japonii - kierownica po prawej stronie - uszczelki w szybach - nowe 19'' felgi - panel lines - nowe tarcze hamulcowe ihamulce firmy Brembo - foto trawiony hak w przednim zderzaku - filtr stożkowy - carbonowa pokrywa zaworów i chyba tyle FOTKI: proszę o komentarze z góry THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 (edytowane) Wygląda nieźle, ale gdzie nie gdzie resztki czarnej farby do linii podziału, mogłeś je pogłębić. Popracuj jeszcze nad lakierowaniem karoserii i jej dalszą obróbką. Kalki trzeba było położyć pomiędzy warstwami clearu, a tak widać jej film, co jest minusem. W komorze silnika chyba czegoś brakuje po prawej stronie. No i ten niebieski mieszek od hamulca ręcznego...jakoś nie pasuje do kolorystyki... Edytowane 12 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 koksik750 od hamulca ręcznego , ale faktycznie nie pasuje do całego wnętrza... Nawet niezły model Ci wyszedł, oby tak dalej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Super Supra I tyle w tym temacie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Bilonzo fakt, przejęzyczyłem się :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Nieźle Powiem ci, że to Twój najlepszy dotychczasowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Poler wyszedł średnio (szczególnie maska) +kilka drobnych niedociągnięć, o których już koledzy pisali. Poza tym... fajny modelik Biiig pozytyw i czekamy na kolejne Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi