Hans Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Witam! Mam takie oto pytanie-powiedzcie mi kiedy wykonać ślady eksploatacji? Czy przed lakierowaniem, czy po? Chodzi o to, że do ostatniego modelu użyłem kończącej się już farby no i nieładnie pokryła mi powierzchnie (ślady pędzla). Nie chcę kolejny raz czyszczyć rozpuszczalnikiem. Pomyślałem, że dam trochę więcej zabrudzeń, czy też zadymień i itp. To powinno trochę zamaskować. Proszę pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 RAV ma rację, jednakże czasem dzięki nim można "przykryć" jakiegoś babola. I nakłada się je po malowaniu podstawowym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egon Napisano 14 Lipca 2009 Share Napisano 14 Lipca 2009 Wszystko zależy jakie- NP.odpadającą farbę z Japońca robi się w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hans Napisano 15 Lipca 2009 Autor Share Napisano 15 Lipca 2009 RAV ma rację, jednakże czasem dzięki nim można "przykryć" jakiegoś babola. I nakłada się je po malowaniu podstawowym. Tak tylko jest jeden klopot, ten cały model to jeden wielki babol. Szkoda mi go wyrzucić, a nie lubie zostawiać czegoś niedokończonego. Jak go zrobię to postaram się pokazać w galerii, ale on będzie sumą wielu błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi