jacekkarolczak Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 Witajcie. Po dość długiej przerwie coś małego dłubnąłem... Z IBG całkiem fajny zestawik - miał być zwykłą liniówką z paką ale jak zwykle gdzieś dorwałem fotkę stojącego gdzieś pod Perth wraczka z dźwigiem... I tyle. Dźwig to scratch ze złomu blaszanego i polistyrenu. Takie tam... Figurki to preiser modyfikowany pus jakaś żywica. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 Sam pojazd niezły ale figurki warto by oszlifować na szwach .Te rośliny kompletnie mnie nie przekonują jakieś takie sztuczne.l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Ciekawe z kond znam ten model??? i autora???.Jak zawsze fantastycznie wykonany model ale już nie dioramka z figurkami.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 No wiem - toż napisałem że jest minimalistyczna - weny nieco brakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carl118 Napisano 26 Lipca 2009 Share Napisano 26 Lipca 2009 Jeden z moich ulubionych pojazdów z drugiej wojny. Gratuluje wykonania. Pokuś się na 1/35. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi