MrDyzio Napisano 24 Maja 2010 Autor Share Napisano 24 Maja 2010 Podzielić przez 35/48/72... Czy ty zakładasz tu kółko matematyczne? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Dobrze, że go poprawiłeś, wygląda o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 24 Maja 2010 Autor Share Napisano 24 Maja 2010 Dobrze, że go poprawiłeś, wygląda o wiele lepiej Też mi się o wiele bardziej podoba teraz Poprzednio wyglądał lekko depresyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Model sporo zyskał na tej zmianie. Wreszcie widać kamo i oznaczenia. Czekam jeszcze na talerz od Wurzburga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 24 Maja 2010 Autor Share Napisano 24 Maja 2010 Model sporo zyskał na tej zmianie. Wreszcie widać kamo i oznaczenia. Czekam jeszcze na talerz od Wurzburga Dzięki za słowa docenienia Talerz Wurzburga to jednak już nie w tym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robzed69 Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Zdecydowanie lepiej wygląda po myciu Ja zrobiłem w takim malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 24 Maja 2010 Autor Share Napisano 24 Maja 2010 Zdecydowanie lepiej wygląda po myciu Ja zrobiłem w takim malowaniu Zapomniałeś dopisać "RUDY" na wieży Całkiem przyjemnie Ci wyszedł. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Teraz dopiero doceniłem czyste, opływowe kształty tego pojaździku Wygląda futurystycznie, czyli tak, jak być powinno. Gratulacje, HerrDyzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 24 Maja 2010 Autor Share Napisano 24 Maja 2010 Teraz dopiero doceniłem czyste, opływowe kształty tego pojaździku Wygląda futurystycznie, czyli tak, jak być powinno. Gratulacje, HerrDyzio! Spasibo Towariszcz Disneyland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi