BaldPuma Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 (edytowane) Witam w pierwszej mojej galerii Jako że robienie wychodzi mi jednak lepiej niż fotografowanie - zapraszam do warsztatu gdzie powstał ten model i gdzie znajduje się fotka oryginału - viewtopic.php?t=15486 widok "z lotu moskita" --------- --------- --------- --------- --------- --------- widok "z pozycji żaby" która czeka na latającego powyżej --------- --------- --------- Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Pierwsza projektowa galeria, gratuluję ukończenia bardzo udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Ja także dołączam się z gratulacjami,super modelik w ekspresowym terminie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Super, jednak 72 to nie dla mnie, trzeba by z 5 piw wypic zeby ręce się nie telepały ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Ja bym raczej nie zauważył od razu że to 72 gdybyś nie napisał. Świetne wykonanie. Więcej takich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi