jachud3 Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 No to koniec szkraba. Jednak potwierdza się moja teoria o tym, iż pancerka jest dla bardziej zaawansowanych modelarzy Zestaw Trumpka też jakoś specjalnie nie pomagał mi w budowie, no ale... podobno nie ma złych modeli, są tylko kiepscy modelarze. Prawdopodobnie nie sięgnę już do pancerki... zrobię tylko to, co w szafie (jeszcze jeden Tiger i Firefly) i wracam do swoich samolocików Wątek warsztatowy (jakże obfity w zdjęcia i informacje ) znajdziecie TU. Zdjęcia: Można opluwać. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Trochę taki rudy... Widzę, że gąski się średnio spasowały. Mogłeś go poobijać i lufe okopcić. Ale jak na lotnika to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 31 Lipca 2009 Autor Share Napisano 31 Lipca 2009 Trochę taki rudy... Ano bo i oświetlenie źle dobrałem... 6-ta fotka od góry jest najlepsza pod względem kolorystyki. Widzę, że gąski się średnio spasowały. Owszem, gumy Trumpka to koszmar był Mogłeś go poobijać i lufe okopcić. Poobjiać - nie umiem, okopcić - nie :P Gdzieś na forum Tygrysowi wymiatacze (Seb, Jakub Ślęczka) pisali, że przy takim hamulcu wylotowym okopcenia nie były możliwe... Ale jak na lotnika to spoko Dzięki pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 A ja ci powiem szczerze jachud, że ty dobre modele robisz w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 31 Lipca 2009 Autor Share Napisano 31 Lipca 2009 Dzięki, staram się pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 podoba mi się, fajny jest tylko jeśli ma być ale to łączenie gąsek :/ ale wiem co to znaczy 'prosto z pudła' bo jeśli się bawić w wymianę połowy części to cena 1 modelu będzie równa cenie 10 modeli do złożenia bez waloryzacji :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 1 modelu będzie równa cenie 10 modeli do złożenia bez waloryzacji :/ Albo cena modelu + cena puszki piwka/coli + cena chińskiej jeżdżącej zabawki, żeby z silnika druta wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2009 Draku, co do gąsek to męczyłem się z nimi jakieś 2 godziny... ledwie udało mi się je docisnąć od góry do kół bo lewitowały jak nie wiem co Dzięki za opinie! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 pancerka jest dla bardziej zaawansowanych modelarzy Oj nieee... Samoloty, to dopiero jest zegarmistrzowska robota... W samolocikach wszystko musi być czyściutkie, lśniące, zdetalizowane... A w pancerce, jak coś jest nie tak, to brudzimy, kurzymy, błocimy i na półce i tak dobrze wygląda W końcu czołg, większość swojego "życia" spędza w brudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi