olej1965 Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam Kilka tygodni temu skleciłem coś takiego Jest to element dioramy którą właśnie dziargam. Jade na wakacje, po powrocie wrzuce kloejne foty. Zapraszam do komentarza. Edytowane 2 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj
ŁukaszW Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 Trzeba przyznać że pięknie się diorama zapowiada wracaj szybko Cytuj
macotra21 Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 a ja wlasnie zakupilem sobie taki model i chcialem go zrobic. A teraz po zobaczeniu Twojego modelu wiem ze daleka droga przede mna.... Swietny model. Cytuj
Zderzak Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 Model bardzo ładny i bardzo mi się podoba Cytuj
Cesarz Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 Super ci wyszedł ten model, gratulacje Najbardziej podoba mi się, że jest realistycznie obładowany tobołami i innym "dobrem" wojennym. Czekam na dioramę Pozdrawiam i życzę udanych wakacji Cytuj
mart72 Napisano 9 Sierpnia 2009 Napisano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) Prezentuje się imponująco. Ale chłopaki nabrali tobołów na wycieczkę do Niemiec. Brakuje mi trochę fotki wnętrza wieży, w końcu odkryta jest.Co prawda załoganci sporo zasłaniają, ale może coś da się dojrzeć? Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj
Ł.Sosnowski Napisano 9 Sierpnia 2009 Napisano 9 Sierpnia 2009 Piękny model. Prosiłbym o fotki załogantów po powrocie Cytuj
olej1965 Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Napisano 15 Sierpnia 2009 Brakuje mi trochę fotki wnętrza wieży, w końcu odkryta jest.Co prawda załoganci sporo zasłaniają, ale może coś da się dojrzeć? Nie mam zdjęć wierzy bo po złożeniu w zasadzie nic nie widać ale zrobiłem go tak że sie otwiera i można obejrzeć wnetrze, jak zrobie fotki to coś wrzuce. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi