olej1965 Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam Kilka tygodni temu skleciłem coś takiego Jest to element dioramy którą właśnie dziargam. Jade na wakacje, po powrocie wrzuce kloejne foty. Zapraszam do komentarza. Edytowane 2 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikser Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Masz chłopie talent. Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Trzeba przyznać że pięknie się diorama zapowiada wracaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macotra21 Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 a ja wlasnie zakupilem sobie taki model i chcialem go zrobic. A teraz po zobaczeniu Twojego modelu wiem ze daleka droga przede mna.... Swietny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Model bardzo ładny i bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Super ci wyszedł ten model, gratulacje Najbardziej podoba mi się, że jest realistycznie obładowany tobołami i innym "dobrem" wojennym. Czekam na dioramę Pozdrawiam i życzę udanych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Nieźle go objuczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) Prezentuje się imponująco. Ale chłopaki nabrali tobołów na wycieczkę do Niemiec. Brakuje mi trochę fotki wnętrza wieży, w końcu odkryta jest.Co prawda załoganci sporo zasłaniają, ale może coś da się dojrzeć? Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 Piękny model. Prosiłbym o fotki załogantów po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej1965 Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Brakuje mi trochę fotki wnętrza wieży, w końcu odkryta jest.Co prawda załoganci sporo zasłaniają, ale może coś da się dojrzeć? Nie mam zdjęć wierzy bo po złożeniu w zasadzie nic nie widać ale zrobiłem go tak że sie otwiera i można obejrzeć wnetrze, jak zrobie fotki to coś wrzuce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi