piotrek2142 Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam jako iż nie mam teraz na pigmenty, a słyszałem coś o suchych pastelach. Jak to się robi wiem, że ściera je sie na proszek i co dalej? Może inaczej. Jak je utrwalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Wodą naprzykład.I niech Cię nie zmyli fakt, że powstanie z tej mieszanki papka.Po odparowaniu wody sam sie przekonasz, że było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 2 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2009 No właśnie zastanawiałem się nad tym. Choć i tak pierw przetestuje to na jakimś złomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 albo po prostu pył na model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 albo po prostu pył na model... Jak kurz to właśnie tak. A co chcesz konkretnie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Może inaczej. Jak je utrwalić? Rozpuszczasz je w spirytusie na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 2 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Na pewno obłocenia i kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Więc wszystko masz już napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi