Pafica Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Granaty-no muszę coś wymyślić, powinienem pomyśleć wcześniej 50-jeszcze nie malowana, więc czas na szew mam :] I lufkę też. Kosz, genrator-racja Gąska- tym się nie przejmuj :] Plam jest na nich obu więcej. Smugi-zapewniam, że nie mają w tym wypadku najmniejszego znaczenia. Zapewne zauważyłeś też na 1 fotce po lewej od granatów fajny babol :] To nie klej, a wash, uprzedzam :] Wiem, może to nie wygląda póki co zbyt dobrze, ale założyłem, że tak na tym etapie będzie. Naprawdę olałem malowanie, washowanie, dobieranie kolorów-ale zrobiłem to świadomie, bo znaczenia to większego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Naprawdę olałem malowanie, washowanie, dobieranie kolorów-ale zrobiłem to świadomie, bo znaczenia to większego nie ma. Ciekawa koncepcja Model ten niestety ma swoje babole. Niestety sam się o tym przekonałem, robiąc z tego wersję A1. Ale da się to wyciągnąć. Zaczekam na końcowy efekt. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Pafica napisał:Naprawdę olałem malowanie, washowanie, dobieranie kolorów-ale zrobiłem to świadomie, bo znaczenia to większego nie ma. Ciekawa koncepcja Nie sprawia mi malowanie specjalnej przyjemności, a jeżeli jeszcze na model mam walnąć kurzu, błota itp. od groma-no to co się mam męczyć. Może to i błąd, ale ja tak to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Pafica napisał:Naprawdę olałem malowanie, washowanie, dobieranie kolorów-ale zrobiłem to świadomie, bo znaczenia to większego nie ma. Ciekawa koncepcja Nie sprawia mi malowanie specjalnej przyjemności, a jeżeli jeszcze na model mam walnąć kurzu, błota itp. od groma-no to co się mam męczyć. Może to i błąd, ale ja tak to widzę. To ciekawe, bo malowanie to podstawa dobrego modelu, co z tego jak czysto i ladnie skleisz model jak polozysz malowanie. Dobry model to skladnia czystego i estetycznego sklejenia, poprawnego malowania, a potem brudzenia (jezeli chcesz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Adam, oczywiście masz rację, zobaczę jak to dalej pójdzie. Jeżeli naprawdę będzie tak źle dalej, to będę malował jescze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Mi za to się kolor zielony nie podoba... i te wyrzutniki granatów na boki dają za mocno, po za tym reszta kolorów nie zbyt dobrze położona, zieleń przebija... Oprócz tego uchwytów nie zamontowałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi