Marek44 Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Jest to model YF-23, czyli konkurenta F-22, w skali 1/144 z Trumpeter'a. W odróżnieniu od Su-34 model ten ma delikatne linie podziału blach. Elementów mało, ładnie odlane, brak jamek skurczowych, nadlewek niewielka ilość. Owiewka jest wykonana nawet ładnie, jednak ze względu na to, iż było w tym samym woreczku co pozostałe części, trochę się porysowała (chociaż kokpit i tak jest ubogi). Najgorsze są zdecydowanie kalkomanie, które na pierwszy rzut oka przypominają kalki ZTS Plastyku. Można go wykonać w malowaniu prototypu. Ogółem model ładny, ale trzeba postarać się o inne kalki. Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Ten Trumpek ma "zwalony" ksztal kadluba w okolicy kabiny, zreszta owiewka tez dziwnie plaska. Tak to sie prezentuje zlepione: Tu wizja Revell, ktora wydaje sie byc blizsza prawdy. Niestety ciezko go dostac. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek44 Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Coś mam pecha do tych owiewek, bo z dziś zrecenzowanych samolotów chyba tylko F-35B ma ją prawidłowo wykonaną, ale mówi się trudno i jak napisałem w temacie z Su-34 - trza zrobić nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi