Vybor89 Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 1:24 Nissan Silvia S15 Veilside Combat Fujimi 1-szy wariant body: 2-gi wariant body: Oba komplet zderzaków: Progi są tylko w jednej opcji i widac je na jednym z poniższych zdjęc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 S15... piękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Nie wiem jak Wam ale mi felgi nie pasują do tego Body Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Również moim zdaniem felgi nie są najlepiej dobrane. Cóż gdy przyjdzie czas na S15 zobaczę jakie felgi do niej założyc. Ale sam fakt że są dwa zestawy zderzaków jest super pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 No wiesz te fele są od Veilside były też w filmie F&F w RX7 Vina Diesla... To były flagowe fele tej firmy zanim naszły czasy Tokyo drift. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 No wiesz te fele są od Veilside były też w filmie F&F w RX7 Vina Diesla... Wiem, wiem. Film oglądałem z 10 razy W Rx-7 jakoś lepiej to wyglądało. Po prostu w S-15 jakoś się mi nie widzą. Rzecz gustu, a jak wiemy o gustach się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 A ile byś chciał za tę piękność?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Za S-15??? Nic...............Bo mam zamiar zmienic alu i ją skleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Model ciekawy, bk już mniej, ale sądzę ze to dobra baza do przeróbek, a kółka owszem ładne ale jak to napisał Bodzio nie pasują tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi