adamkijak Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Hej dla tych ktorzy mieszkaja w Wielkiej Brytanii i szukali by czegos do usuwania farby akrylowej z modelu (takze do czyscenia pedzli i aero z takowej farby) polecam taki specyfik: Kupiony w markecie B&Q w dziale z panelami. Rozcienczony 1:10 z woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 Czegos takiego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 Polish Remover ;) Wy uważajcie, żeby to Waszej Polskości nie usunęło! A z ciekawostek - ostatnio myłem meble ogrodowe takim preparatem w psiukaczu, specjalnym do plastikowych mebli ogrodowych. Strasznie sprawnie żarł brud - pachniał jak połączenie Zmywacza Wamodu z Cleanluxem i piekł ręce jak Zmywacz Wamodu - jutro postaram się wziąć jakiś złom i spryskać, może być ciekawie. Wytestuje też preparat do mycia silników, bo z olejem radził sobie nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Czegos takiego szukam Przetestowalem na modelu kupionym ns ebay-u, zanurzylem go calego i zostawilem na jeden dzien. Potem tylko miekka szczotka i cala farba ladnie zeszla, rozcienczylem w proporcjach 10:1 (10 wody, 1 plyn). Jezeli szukasz czegos ala Sidolux to polecam "Klear" firmy SC Johnson do kupienia np" w marketach Asda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Polish Remover ;) Wy uważajcie, żeby to Waszej Polskości nie usunęło! Mnie to nie grozi uzywam rekawiczek Ten specyfik ala sido mam ale jeszcze nie testowalem czy to sie rozciecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi