skwarciu21 Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 (edytowane) Poszukuję zdjęć wnętrza i wyglądu teko Skylina. Z góry dzięki za pomoc Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 i wyglądu teko Skylina z góry Po co Ci jego wygląd z góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 a google.pl gryzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2009 W google już szukałem i nie mogę zanleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Ty chyba sobie żartujesz?? http://images.google.pl/images?hl=pl&q=nissan+r34+fast+%26+furious&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&gbv=2&aq=f&oq= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2009 No akurat te to ja mam od dawna chodziło mi o wnęterze i bardziej dokładne zdjecia karoseri ale dzięki za te co dałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Ja w ogóle nie szukałem konkretnych zdjęć, wystarczy poświęcić parę minut więcej a wszystko się znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Raczej nie ma lepszych fot :P , radzę skrupulatnie obejrzeć film w dobrej jakości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi