Xaero Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam oto mój King tiger proszę o ocenę tego modelu. Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Jak na mój gust bardo fajnie . Mogłeś tylko go troszke inaczej przybrudzic bo cały model jest przetarty takim samym kolorkiem . No i zdjecia wrzucaj na photobucket lub picase bo fotosik sie długo otwiera i jest kiepski . To tak na marginesie Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Na tyle na ile pozwalają zdjęcia, model wygląda naprawde ładnie. Duży plus że nie jest cały upaćkany w błocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Zdjęcia wstawione niezgodnie z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Xaero! Nie można wrzucać linków do zdjęć! Na fotosiku przy swoim zdjęciu wejdź w "pobierz pozostałe kody" a następnie "zdjęcie 500px na forum". Następnie link wklej do posta i masz takie "cóś": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaero Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Teraz gdy wstawiłem zdjęcia normalne proszę o ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi