Liteonit1 Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Witam! Niedawno popełniłem mały aczkolwiek sporawy jak na tą skale modelik firmy Revell, a mianowicie PzH 2000. Revell'a składało mi się dobrze i bez żadnych komplikacji przebiegła cała operacja tworzenia tej samobieznej haubicy. Model jest robiony prosto z pudła, ale dodałem parę własnych dodatków jak np. liny i gąsienice. Ogólnie wszystko ok ;) To tyle z mojej strony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Na samym początku robi dobre wrażenie , ale od razu widać że za ciemne barwy (oprócz czarnego ) Po za tym ktoś urwał antenki A lina jest nie pomalowana z tyłu Kalkom widać film Ogólnie fajnie wygląda, ładnie zrobione tylne światła i starannie pomalowane narzędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 1 Września 2009 Autor Share Napisano 1 Września 2009 Po za tym ktoś urwał antenki A lina jest nie pomalowana z tyłu Kalkom widać film Ogólnie fajnie wygląda, ładnie zrobione tylne światła i starannie pomalowane narzędzia. Co do liny to ona jest zrobiona z drucików miedzianych i jest pomalowana kolorem Humbrol Gun Metal 87. Co do Antenek to ktoś je poodkręcał Na poważnie to w zestawie nie było anten tylko musiałem dorabiać. A ponieważ jedna mi się już jak zliczyłem 11 razy urwała bo była klejona dałem sobie spokój z długą anteną i została tylko krótsza. Co do kalek to nie wiem dlaczego wystąpiło srebrzenie. Widocznie za mało sido dałem. Co do pochwał - dzięki ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi