Artek Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Witam po raz kolejny. SCUD się robi, a ja mam następne pytanie. Tym razem dotyczące rakiety. Konkretnie materiału z jakiego była wykonana (blacha? , laminat?). Interesuje mnie też miejsce, w którym mocowana była głowica bojowa. Jakieś fotki może? Z góry dzięki. Pzdr Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 19 Lipca 2008 Autor Share Napisano 19 Lipca 2008 Dopiero dotarłem , po kilku dniach poza domem... Rakieta jest z "blachy" . Zdjęcia całej rakiety są u nas na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Nie czytałem całego tematu, ale w jakimś numerze Polski Zbrojnej natknąłem się na fotografię polskiego maza w wersji z zabudową łączności czy radiolokacji. Ogólnie mówiąc Polacy przerabiają wszystko na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 25 Lipca 2008 Autor Share Napisano 25 Lipca 2008 Jest wzmianka o tej zabudowie w tym temacie. To jest stacja naprowadzania systemu NEWA SC. Był również pomysł posadowienia na MAZ-543 wyrzutni rakiet tego systemu jednak finalnie zabudowano go na podwoziu czołgowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 31 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzięki ofiarności "Vadima Styepanova" będą galerie z nowymi eksponatami które od kilkudziesięciu godzin stoją w Muzeum Artylerii w SP. FR.... Mały przedsmak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 O, Topol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 O, Topol Szkoda, że 7-osiowy ale ten też jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Szkoda, że 7-osiowy ale ten też jest fajny A to jaki miał by być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 8-osiowe ale to by było mało prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 31 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Szkoda, że 7-osiowy ale ten też jest fajny A to jaki miał by być Nowe podwozia mają 8-osi (TOPOL M...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi