Arek17 Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Witam.Przedstawiam wam model SM.79 I Serie. W pudełku znajdują się 2 duże ramki z częściami i 1 z elementami przezroczystymi. Teraz zdjecia. Mam nadzieje że dobre Karabiny Silnik (są 3 takie) Wnęki podwozia Stery Z bliska skrzydła Kalkomanie ( mi sie podobają ) Oszklenie kabiny (troche nie wyraźnie, ale mam nadzieje że cos widac) Pudełko Kawałek instrukcji I to natyle. Prace może jutro ruszą. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Botan Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 na pudełku widzę że jest także szwedzkie malowanie, mógłbyś coś powiedzieć na jego temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 To chyba jakiś błąd, bo na kalkach są tylko oznaczenia hiszpańskie i 'makaroniarskie'. Poza tym Szwedzi zdaje się w ogóle nie posiadali "Krogulców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Botan Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Dlatego właśnie się pytam BTW. przy in-boxie powinny być wypisane schematy malowania, albo chociaż sfotografowane tak żeby dało się odczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi