jajen Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 (edytowane) Kiedys juz prezentowany Mirage III Hobby Boss 1/48. Dodane nowe zdjecia. Edytowane 25 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Trochę szkoda, że nie mam miejsca na modele w tej skali, ale cóż, mając rodzinę..., skala 1:48 to i koszta by były większe. Świetnie wykonane modele! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D A W I D Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Też kiedyś tworzyłem w 72, jednak dopiero 48 pozwala się wyżyć ... A i miejsce się znajdzie... będzie mniej, ale lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajen Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 Z miejscem jest problem, to fakt. Ja co jakis czas z bolem serca , ale sprzedaje na allegro. Miejsce sie zwalnia i kaska jest na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi