jarecki Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Kilka dni temu kupiłem sobie zajęcie na następne 1,5 miesiąca( z powodu rozpoczęcia roku szkolnego). dobra dość gadania czas na fotki(robione telefonem ). created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Co mu się stało że tak zapytam? Wyciągnąłeś go z kreta w ostatniej fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 8 Września 2009 Autor Share Napisano 8 Września 2009 no historia jest taka. malowałem koła poszedłem wyrzucić śmieci wróciłem a ten kawałek był cały w ciapki bo mój braciszek dorwał czarną humbrollke i wziął jeszcze swoje farby. zmywałem farbe chyba z godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Tłumaczenie, że zdjęcia są robione telefonem są już nie na miejscu, daruj sobie takie zdjęcia. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Póki co prezentuje się koszmarnie i to wcale nie jest wina że to model italeri ;) Podpinam się pod opinie kolegów.. Rób zwykłym aparatem bądź w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 8 Września 2009 Autor Share Napisano 8 Września 2009 narazie niemam go pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 To lepiej telefonem nie robić zdjęć, bo tylko zniechęca do późniejszego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi