jarecki Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 Kilka dni temu kupiłem sobie zajęcie na następne 1,5 miesiąca( z powodu rozpoczęcia roku szkolnego). dobra dość gadania czas na fotki(robione telefonem ). created by picasa2html Cytuj
szlachcik1 Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 Co mu się stało że tak zapytam? Wyciągnąłeś go z kreta w ostatniej fotce? Cytuj
jarecki Napisano 8 Września 2009 Autor Napisano 8 Września 2009 no historia jest taka. malowałem koła poszedłem wyrzucić śmieci wróciłem a ten kawałek był cały w ciapki bo mój braciszek dorwał czarną humbrollke i wziął jeszcze swoje farby. zmywałem farbe chyba z godzine Cytuj
Seb Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 Tłumaczenie, że zdjęcia są robione telefonem są już nie na miejscu, daruj sobie takie zdjęcia. Pzdr Cytuj
Rujewit Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 Póki co prezentuje się koszmarnie i to wcale nie jest wina że to model italeri ;) Podpinam się pod opinie kolegów.. Rób zwykłym aparatem bądź w ogóle... Cytuj
Rujewit Napisano 9 Września 2009 Napisano 9 Września 2009 To lepiej telefonem nie robić zdjęć, bo tylko zniechęca do późniejszego oglądania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi