Drak Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 co do famo, ładny, fajne cieniowanie ale czy nie powinno być odwrotnie na siedzeniach? tam gdzie siedzą ludki, skóra jaśniejsza od przetarć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 16 Września 2009 Autor Share Napisano 16 Września 2009 Uznałem, że pod tyłkami powinna być bardziej brudna - wedle mnie szybciej się brudziła, niż wycierała. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 nie wygląda szczególnie dobrze, bo można to zrozumieć: "jak nie umiesz tak jak ja, to lepiej nie rób". Przepraszam. ale nie to miałem na celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 18 Września 2009 Autor Share Napisano 18 Września 2009 Przepraszam. ale nie to miałem na celu. Jakby powiedziała moja córka: "wporzo" . pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi