Gierłoś Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Witam! Pierwszy model został ofizjalnie ukończony. i JAk?? oceniajcie przypominam że mam 15 lat dopiero... więc te moje zdolności nie są najlepsze Prędzej modele które zaczynałem posprzedawałem ale wkońcu jeden skończyłem. Sory za słabą jakość-robione telefonikiem za słaby aparat albo światło Oto zdjęcia Te szczeliny są najgorsze; / Kabine z resztą połączyłem sznurkiem dzięki czemu jest ruchoma a nie wyjmowana tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Wydaje się być nieźle jak na początek, a nawet chyba całkiem przyzwoicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Nie jest aż tak źle.. Najwększe błędy jakie rzucają się w oczy to źle sklejone tylnie felgi (ten pierścień, rant powinien być na zewnątrz) oraz za wysoko umiejscowione chlapacze.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gierłoś Napisano 10 Września 2009 Autor Share Napisano 10 Września 2009 Nie jest aż tak źle.. Najwększe błędy jakie rzucają się w oczy to źle sklejone tylnie felgi (ten pierścień, rant powinien być na zewnątrz) oraz za wysoko umiejscowione chlapacze.. Pozdrawiam felgi nie są przyklejone są ruchome xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Września 2009 Super Moderator Share Napisano 10 Września 2009 Powiem, że nawet fajnie się prezentuje. Życzę kolejnych ukończonych modeli Będę kibicował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gierłoś Napisano 10 Września 2009 Autor Share Napisano 10 Września 2009 No dzięki dzięki idę zrobić fotki na dworze zaraz wrzucę xD Teraz będe składał Scanie R500 Revella Właśnie przedchwilą był kurier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Nie jest aż tak źle.. Najwększe błędy jakie rzucają się w oczy to źle sklejone tylnie felgi (ten pierścień, rant powinien być na zewnątrz) oraz za wysoko umiejscowione chlapacze.. felgi nie są przyklejone są ruchome Nie chodzi o to czy felgi są ruchome czy nie ,ale o to że źle przykleiłeś ten ring,który u Ciebie jest od wewnątrz,a powinien być na zewnątrz A modelik jak na początek może być. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gierłoś Napisano 10 Września 2009 Autor Share Napisano 10 Września 2009 No więc zdjęcia robione na dworze Sorry ale dopiero jak wrzuciłem zdjęcia na kompa zobaczyłem że brakuje jednego koła. Powód- zostało w pokoju ;(Teraz zdjecia znów robione telefonem i wyszły znakomicie wg mnie. A w domu słabo bo pewnie złe oświetlenie było Komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Czy mi sie wydaje czy piasta wystaje? (1 zdjęcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Badur nie wydaje Ci się, bo Gierłoś źle obręcz (rant) przykleił, nie od zewnątrz jak powinien być, tylko od wewnątrz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 Badur nie wydaje Ci się, bo Gierłoś źle obręcz (rant) przykleił, nie od zewnątrz jak powinien być, tylko od wewnątrz . Pozdrawiam Ale wieżę, że następny model będzie lepszy Na tych zdjęciach o wiele lepiej widać efekt Twojej ciężkiej pracy, dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniafan Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Jak na pierwszy raz to całkiem nieźle Ci wyszła ta Scania. Szkoda, że ramy nie pomalowałeś na niebiesko, lepiej by wyglądała. Druga sprawa to skopałeś przednią atrapę - nie wiem czy to miał być jakiś tuning czy co, ale te okulary wokół świateł przednich wyglądają okropnie. Błąd nie do wybaczenia, który już wiele razy był popełniany na forum, a którego nie potrafię zrozumieć, to wspomniane już przez kolegów tylne felgi... Planu sklejania modelu nie da się już chyba bardziej uprościć - jest kompletnie łopatoligiczny, złożony z obrazków, a Ty tak oczywiste dwa elementy skleiłeś odwrotnie... Jak można się nie połapać że coś jest nie tak widząc tak wystającą piastę? Nie widziałeś nigdy prawdziwej ciężarówki czy co... Popraw to koniecznie. Życzę powodzenia w kolejnym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi