young Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Gdzieś między stronami natknąłem się na mało mówiącą mi nazwę firmy ARMORY z Ukrainy. Rzut oka i już zaczyna mi się podobać link. Powinno zadowolić niejednego fana miniatur lotniczych produkcji wschodniej, głównie skala 1/72. Są też ciężarówki 1/35. Jednak sam składam w 48-ce i może bym zostawił ten temat gdyby nie to! Zapowiadane na wrzesień tego roku, zdjęcie i info ze strony arc forum wiem wiem, to nadal 72, ale od zawsze podobała mi się ta maszynka! Jeśli zaś komuś byłoby mało, to z tego samego wątku na ARC można wyczytać o konwersji Mi-8 do Mi-14 To też chyba zapowiedz. Przypominam że Hobby Boss wydał niedawno podobno ładnego Mi-8 Ciekawe jak u nich z jakością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Ja to też niedawno znalazłem viewtopic.php?t=15824&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi