Arek17 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Witam. Zaczynam prace nad SM.79 I Serie, włoskim samolotem bombowym i torpedowym. Model jest na tyle ciekawy, bo ruszaja sie wszystkie stery. Jeszcze nie spotkałem sie za takim samolotem, co wszystko sie rusza . A Oto zdjecia Sugestie i komentarze kile widziane . Pozd:Arek17 PS. Myśle że zdjęcia są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Zdjęcia dość słabej jakości bardzo mało widać. Tamten pasek pomalowany na srebrno jest dość niedokładny, maskuj taśmą jeżeli masz z tym problem. Pomaluj kabinę za zegarami i tam gdzie jest KM. Niezbyt wiele można wyczytać ze zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 18 Września 2009 Autor Share Napisano 18 Września 2009 Rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Arek17 Robisz coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 Witam. Prace zostały chwilowo wstrzymane z powodu nauki. Ale postaram sie coś jutro zrobić. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 Miałem ten model kiedyś, fajny bo dużo części i wnętrze fajne. Chętnie popatrzę jak się z nim zmagasz i jak Ci wyjdzie a wtedy porównam do mojej Savoi bo też tu gdzieś jest relacja z budowy. Czekam na dalsze prace i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi