nonoece Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Witaj, moje najnowsze dzieło, prawdziwa przyjemność, że mogę podzielić się z Wami poprzez tłumaczenia oprogramowania : Mały, szybki i niewykrywalne Seehund był kulminacją podwodnych kieszeni. Od stycznia 1945 roku, wymierzeniu wielu wypadków w kanale i napastliwych alianckich konwojów, zmuszając je do obrony, tak aby zmobilizować. Zaplanowane na ataki krótki czas w dzień (300Nm do 7Kts powierzchni / 63Nm do 3Kts zanurzeniu do 30 m), został przeprowadzony przez dwóch członków załogi. U5361 była częścią ataku 5 Seehund Thames z Holandii, February 12, 1945. Po 12 dni na morzu i przenoszenie długo po ataku, nie udało mu się w Holandii. Jego dowódca, porucznik Ziepult, zmarł podczas jego mechanik przeżył Rech. Nie było niczym niezwykłym, świadczy załogi się pod wpływem alkoholu jest wynikiem uszkodzenia silnika, albo z powodu nagłego uszkodzenia. My tutaj w najgorszym momencie ataku, postęp w kierunku wroga ... Model Verlinden 1 / 72 do MMC, i kilka ulepszeń i "solą farba" dobrze przystosowane do tego modelu. Aby uzyskać więcej informacji, w skondensowanej historii tych maszyn jest fascynująca, a ich załogi zasługuje na znane ze względu na: Powodów strat są bardzo liczne. Eksperci uważają byłby lepiej wykorzystany jako szerokość kopalń uniknąć zbyt blisko docelowych w stacjonarnych fotografowania. Odchylenie to nie jest całkiem jasna. Często było z powodu problemu napędu: moc 25HP pozwoliły mu zbliżyć się spokojnie pod wodą, ale baterie były na ryzyko zatrucia załogi, a opary oleju spożywczego 22cv wszystkich był zdrowy przenieść na powierzchnię. Awarii, braku paliwa, wiąże się silny prąd, Gulfstream mogła wynikać z ich nadziei na pokojowe nawigacji. Atak z powietrza lub zmniejszyć jego wyposażenie nawigacyjne, prosta kompasu magnetycznego, może być uzasadnione, jak. Załogi prawdopodobnie pod wpływem alkoholu, a następnie udał pochodzi kilka dni, a następnie umyć kilka dni i okaże się w sumie 12 dni po jego wyjeździe z jego jedyny inżynier życia. Już dryfującej na morzu znane Seehund i cała jego załoga są w 10 dni, April 19, 1945. U5361 dołączył Ijmuden, swoją bazę w Holandii, ukryte wśród wysp i kanałów, a przed alianckie bombardowania ze względu na umowę z Holandii do ochrony przeciwpowodziowej wraz z pęknięciem wałów. Załogi prawie bezpiecznie. W tym miesiącu lutym 1945 r., 4 inne Seehund zniknął w 3 wycieczki. Dwa miesiące i kilka wydań i pewne sukcesy później załogi popłynął K312 ma więcej. Nadal jestem zaskoczony odkryć w całej tej historii Zgromadzenia, wiedziałem, że ten aspekt konfliktu. Następnie zamachu chodziłem prezentacji zestawu. Glad you like them too. I tak cieszył się modeli na tej stronie, że muszę pokazać to. Dziękujemy za uwagi. do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Września 2009 Super Moderator Share Napisano 25 Września 2009 Oglądać model tutaj wrażenie miła oku sprawa Podstawka woda kierunek marszu łódź idzie wróg pomysł bardzo rewelacyjny Radość dołączyć do nas ty wielka - częściej zapraszamy tutaj prace twoje umieszczanie Very nice this model Great idea Bravo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Coooool!!!!!!!!!!! an unusual underwater diorama. So, simple recipe: great model + smart modeler = marvelous effect. Translation program ...don't use it any more, please.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 piękna praca i bardzo dobry pomysł na dioramę! podoba mi się koncepcja i wykonanie, bardzo! Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesław.g Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Piękny model ale ten opis UUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andreya Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Witam Gratuluję - ładny model i pomysł na prezentację znakomity. Mała uwaga - jak wyczytałem to peryskop w Seehundzie miał długość max. 1,5m a ten w modelu jest raczej ...nie tej wielkości . Nawet z wyglądu trochę to nie pasuje ale sam model i pomysł są OK. Mimo wszystko jeszcze raz gratuluję . Pozdrawiam - andreya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi