Mors Napisano 31 Października 2009 Autor Share Napisano 31 Października 2009 Boozy tak z Rybnika Parkuje na Nowinach Cieszę się, że się podoba Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Pamiętam, że dążyłeś do upodobnienia modelu do Superleggery - teraz byłoby łatwiej - firma Hobby Design wypuściła taki zestaw - tylko felgi pewnie nie spodobałyby się Nie lubię felg z wąskimi szprychami. Dedykowane do Sportec są beznadziejne wg mnie. Nie mają w sobie "polotu"... mają taki pospolity wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 Hehehehe no tak... teraz to by było bez problemu Ciekawe czy przez przypadek nie opracowali tego zestawu po obejrzeniu mojej galerii albo warsztatu (ale ja jestem skromny ) Wykonanie samemu tylnego spojlera z balsy dostarczyło mi nielada frajdy i nie będę ukrywać, że pracy było z tym niewiele a efekt bardzo dobry. Do tego zrobiłem wtedy test brutalnego malowania kalek bezbarwnym lakierem samochodowym. Efekt... kalka nawet nie zauważyła, że takim agresywnym rozpuszczalnikiem dostała Na moich bocznych pasach brakuje mi tego napisu, ale ostatecznie jestem naprawdę zadowolony z tego modelu i tego jaki efekt osiągnąłem.... a dlaczego... to zdradzę tajemnicę na początku marca Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 1 Marca 2010 Autor Share Napisano 1 Marca 2010 Muszę się pochwalić... Obiecywałem małą niespodziankę na luty, ale wydawca przesunął publikację o jeden numer. http://www.modelersite.com Gallardyna wylądowała na okładce Marcowego numeru A jak wejdziemy głębiej to można znaleźć artykuł mojego autorstwa - całe moje wypociny na temat Gallardynki KLIK i bezpośrednio do artykułu KLIK Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Wyszło lepiej niż się spodziewałem, jeszcze raz gratuluje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TreworBG Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Przywrócę trochę aktywność wątku. Mimo, że nie sledziłem warsztatu to przejrzałem już kilka galerii i muszę przyznać że WOW. Gdybyś nie powiedział o tym z czego nie jesteś zadowolony pewnie byśmy nie zauważyli (Hmm sam tak zrobię jak skończę i dopiero po kilku komentarzach napisze swoją subiektywnaą opinię) Gratulacje i czekamy na kolejne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Według mnie wszystko bardzo fajnie wygląda, świetny lakier tylko mnie rażą te opony z tym tyci napisem pirelli... nie postarali się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi