Arek17 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 (edytowane) Witam. Potzrebuje pomocy w związku zespołami akrobacyjnymi. Jest ktoś w stanie powiedziec mi jakie istnieją zespoły akrobatyczne na świecie. Narazie jakie mam to: AZL ŻELAZNY, BIAŁO-CZERWONE ISKRY, RSAF BLACK KNIGHTS, BLUE ANGELS, BLUE IMPULSE, FRECCE TRICOLORI, HARDSHIP RED MARCHETTI SF-260, MIDNIGHT HAWK, PATROUILLE SUISSE, PATROUILLE DE FRANCE, PATRULLA AGUILA, RED ARROWS, ROULETTES, SMOKE SQUADRON, TEAM 60, TURKISH STARS, U.S AIR FORCE THUNDERBIRDS, ZESPÓŁ AKROBACYJNY "ORLIK". Nie wiem czy to dobre miejsce na forum, ale bardzo prosiłbym o pomoc. Wiem że sa jakieś rosyjskie, kanadyjskie, i chyba jeszcze jakieś ale nie moge znaleźć. Pozd:Arek17 Edytowane 29 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Braki są... A tak w ogóle czego poszukujesz? Nazw zespołów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Rosyjskie Strizhi, latają na MiGach-29. Poza tym pewnie jeszcze mnóstwo innych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 Braki są...A tak w ogóle czego poszukujesz? Nazw zespołów? Tak. A konkretnie nazwa zespołu, skąd pochodzi,na jakich maszynach lataja i jezeli da rade to ilość samolotów. Jeżeli nie da wszystkiego rady to napisz to co jesteś wstanie napisać. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Russkije witiazi - Su-27 - Rosja Bierkuty - Mi-24 - Rosja Ukrainian falcons - MiG-29 - Ukraina Biele Albatrosy - Albatros - Słowacja Skorpion - Mi-24 - Polska Ilości samolotów/śmigłowców nie podaję, bo to bywa zmienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 (edytowane) Szukaj zespołów akrobacyjnych a nie akrobatycznych. http://www.forum.spotter.pl/zespoly-akrobacyjne-f110/index.html?s=dd154a19e4208c2be26f633ff0f62a51& Krystek. Edytowane 29 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 Szukaj zespołów akrobacyjnych a nie akrobatycznych.http://www.forum.spotter.pl/zespoly-akrobacyjne-f110/index.html?s=dd154a19e4208c2be26f633ff0f62a51& Krystek. Przepraszam pomyliłem się . Dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Nie przepraszaj,staram się tylko pomóc. Pozdrawiam. Krystek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Rosyjskie Strizhi Striżi, po prostu. Nie ma powodu, żeby na polskim forum używać angielskiej transkrypcji cyrylicy. OK, dzięki. Nie znam rosyjskiego, zespół poznałem dzięki modelowi firmy Revell, a tam (wiadomo) było napisane w transkrypcji amerykańskiej. Tak btw, może znasz tłumaczenie na Polski tej nazwy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Tak btw, może znasz tłumaczenie na Polski tej nazwy? Nie wiem na 100% ale "Jerzyki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 Dzieki chłopaki za pomoc. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi